Binnen 2 werkdagen bij u thuis! Vanaf € 50,- GRATIS verzending! Afhalen op PostNL locatie!
0
Winkelwagen

Beste bezoeker,
(update 14-05-2021)

Aangaande onze physieke winkel:


Het is niet langer noodzakelijk een winkel afspraak te maken.

Onze winkel is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag van 11:00 t/m 17:00 uur en Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur. Wel zijn wij verplicht een aantal corona maatregelen in te stellen. Leest u deze a.u.b. even rustig door.

1. Maximaal 2 klanten tegelijkertijd in onze winkel
 
Volgens de geldende corona maatregelen mogen er zich maximaal 2 klanten gelijktijdig in onze winkel bevinden. Het kan dus zijn dat wanneer u langs komt u even buiten moet wachten.

2. Maximaal 1 klant per huishouden of groepering
 
Om te voorkomen dat andere klanten te lang moeten wachten zijn wij genoodzaakt deze beperking op de leggen tot dat de corona situatie verbeterd.

3. Maximaal 20 minuten winkelen per klant
 
Om te voorkomen dat andere klanten te lang moeten wachten zijn wij genoodzaakt deze beperking op de leggen tot dat de corona situatie verbeterd. Indien er zich geen andere klanten melden zullen wij hier soepel mee omgaan.

4. Het dragen van een mondmasker is verplicht
 
Volgens de geldende corona maatregelen is het dragen van een mondmasker in publieke binnen ruimtes verplicht.

5. Houdt 1.5 meter afstand van onze medewerkers
 
Volgens de geldende corona maatregelen dienen mensen die niet tot hetzelfde huishouden behoren 1.5 meter afstand van elkaar te bewaren. U wordt verzocht gepaste afstand te bewaren ten opzichte van onze medewerkers en andere klanten.

Aangaande onze webwinkel:


Onze internet winkel blijft geopend! U kunt uw bestelling op de normale manier plaatsen zoals u dat gewent bent. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk. Houdt vanwege de drukte wel rekening met enige vertraging. U kunt er voor kiezen om uw bestelling thuis te ontvangen of af te halen op een PostNL afhaal locatie.

Contact gegevens:


Hobby Modelbouw Dordrecht

Voorstraat 360
3311 CX Dordrecht

Routebeschrijving

   

Telefonisch zijn wij bereikbaar van Dinsdag t/m Zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Indien er niet wordt opgenomen zijn wij met klanten in de winkel bezig, probeert u het later nogmaals of stel uw vraag per email.

Social Media:


Openingstijden:

 
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 17:00
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 11:00 - 17:00
Vrijdag 11:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Snel contact met ons opnemen? Vul onderstaand formulier in!