Binnen 2 werkdagen bij u thuis! Vanaf € 50,- GRATIS verzending! Afhalen op PostNL locatie!
0
Winkelwagen

Beste bezoeker,


Corona Update 14-09-2020

Aangaande onze fysieke winkel:

Onze winkel blijft geopend. Wij zijn echter genoodzaakt een deurbeleid in te stellen. Dit houdt o.a. in dat er zich maximaal 5 klanten tegelijkertijd in onze winkel mogen bevinden (ouder met max. 2 kinderen is toegstaan en wordt gezien als 1 klant in het geheel). Is dit aantal bereikt, dan wordt u verzocht even buiten te wachten.

Klanten worden geacht zich aan de voorschriften van het RIVM te houden, elkaar de ruimte te bieden en 1.5 meter afstand te houden tussen elkaar en onze medewerkers. Het liefst betaald u uw aankopen contactloos met PIN.

Aangaande onze webwinkel:

Bestellingen via onze webwinkel worden op normale wijze afgehandeld en bij u thuis of op een PostNL afhaalpunt naar keuze bezorgd. Ook kunt u uw internet bestelling afhalen in onze winkel in Dordrecht tijdens onze openingstijden. U kunt dit tijdens het bestel proces aangegeven.

Door de aanhoudende drukte bij PostNL kan uw bestelling later worden afgeleverd dan tijdens het bestelproces wordt aangegeven. U ontvangt een traceer code zodra uw bestelling verzonden is. Hiermee kunt u uw bestelling online volgen.

Voor verdere updates houdt u deze pagina in de gaten.

Contact gegevens:


Hobby Modelbouw Dordrecht

Voorstraat 360
3311 CX Dordrecht

Routebeschrijving

  Telefonisch bereikbaar op Dinsdag t/m Zaterdag van 11:00 tot 17:00. Indien de telefoon niet wordt opgenomen zijn wij in de winkel bezig met klanten. Probeert u het dan a.u.b. later nogmaals of stuur een mailtje met uw vraag.


Social Media:

Openingstijden:

 
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Snel contact met ons opnemen? Vul onderstaand formulier in!