UGears Motorfiets VM-02

Artikelnummer: UG-70051
UGears
UGears Motorfiets VM-02 (70051) UGears Motorfiets VM-02 (70051) UGears Motorfiets VM-02 (70051) UGears Motorfiets VM-02 (70051)
UGears Motorfiets VM-02 (70051)
UGears Motorfiets VM-02 (70051)
UGears Motorfiets VM-02 (70051)
UGears Motorfiets VM-02 (70051)

29,95
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: UGears
  • Model: Motorfiets VM-02
  • Afmetingen: 25,8 Ñ… 8,4 Ñ… 10,5 cm
  • Onderdelen: 189
  • Product: Bouwdoos van hout

Voelt u zich de laatste tijd een beetje moedeloos? Is het leven een beetje te makkelijk en ook nog eens saai? Laat het allemaal maar los ...want de weg roept uw naam! Doe uw leren jas aan en kom op snelheid met de stoutmoedige en mooie Motorfiets van Ugears. Bike VM-02 wordt aangedreven door en krachtig elastiek die de motor kan laten rijden voor tot 3 meter in één draai. De energie geproduceerd door de motor wordt naar het rijmechanisme overgedragen via een riemaandrijving.

Het ontwerp van de Motorfiets laat u goed zien hoe de mechaniek van een motor werkt, met o.a. de beweging van de zuigers die er echt fascinerend eruit ziet. Het brede achterwiel zorgt ervoor dat het model stabiel blijft en niet omvalt. Door het draaien van het stuur laat u de motor in uw gewenste richting gaan voor nog meer rijplezier. Wanneer u uw eindbestemming heeft bereikt en het tijd is om uw motorfiets te parkeren kunt u de parkeerstandaard gebruiken om het model bijvoorbeeld op een plank te zetten.

Gracieus en stoutmoedig, uw nieuwe model laat de echt de vrijheid van de weg voelen. Born to be wild! De combinatie van het “hightech” exterieur en de duurzame materialen maken dit model een welkom cadeau voor een vriend of een zakenrelatie. Het gedetailleerde en realistische ontwerp zorgt er voor dat het model een prachtige aanvulling is voor ieder huis of kantoor.
  • U heeft voor dit model geen lijm of speciaal gereedschap nodig
  • De onderdelen zijn laser voorgesneden en hierdoor perfect op maat
  • Wordt geleverd inclusief duidelijke handleiding
  • Eenmaal gebouwd kan dit model echt bewegen

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.