Overzicht:
 


1. Voorraad en Levertijd


Onze webwinkel is een verlengde van onze echte winkel, dat betekend dat wij enkel producten op onze website hebben staan die wij daadwerkelijk in de winkel in voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij u de producten snel leveren. Wij verzenden van Dinsdag t/m Vrijdag en leveren uw bestelling binnen 2 werkdagen bij u af, echter vaak al de volgende dag.

Het kan een enkele keer voorkomen dat er een klein voorraad verschil tussen onze gewone winkel en de webwinkel, aangezien het systeem even de tijd nodig heeft om de verkopen in de winkel te registreren en deze op de website voorraad toe te passen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


2. Betalen


Nederland:

Veilig, snel en gemakkelijk via iDeal of PayPal. Met deze betaal methode wordt uw betaling direct verwerkt en kunnen wij de producten direct naar u opsturen.

Belgie en EU:

Klanten buiten Nederland die toegang hebben tot iDeal of PayPal kunnen deze betaal methode gewoon gebruiken, echter deze zijn niet voor iedereen beschikbaar. Klanten buiten Nederland kunnen daarom ook gebruik maken van de optie om het totaal bedrag vooraf over te maken. Deze optie komt beschikbaar wanneer u tijdens het bestel proces een ander land dan Nederland kiest.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestigins email met hierin de betaal informatie. U vindt de gegevens onderaan in de email.


3. Verzenden of ophalen en de kosten


Verzendkosten NEDERLAND:

6,95 Euro voor bestellingen tot 25,- Euro
4,95 Euro voor bestellingen tussen de 25,- Euro en 50,- Euro
Altijd GRATIS voor bestellingen boven de 50,- Euro

Verzendkosten BELGIE:

9,95 Euro voor alle bestellingen ongeacht het bedrag, de hoeveelheid of het gewicht.


Verzendmethode:

Wij verzenden uitsluitend via pakket of brievenbus pakje met verzendbewijs via PostNL. Dit verzendbewijs ontvangt u per email zodra uw bestelling is verzonden.
U kunt tijdens het bestel proces de dag van de levering kiezen. Ook kunt u gebruik maken van PostNL Pakjegemak. U kunt uw bestelling dan afhalen op een locatie naar keuze. Keuze voor de dag van de levering of afhalen op een PostNL locatie is op dit moment enkel beschikbaar binnen Nederland.

Afhalen in onze winkel:

Producten die u via de webwinkel besteld kunnen worden afgehaald tijdens onze openingstijden. U ontvangt een email (vrij snel na uw bestelling) wanneer deze voor u klaar liggen. U kunt dit aangeven tijdens het bestel proces. Wanneer u voor afhalen kiest, komen de verzendkosten automatisch te vervallen.4. Problemen en oplossingen


Is er iets niet duidelijk? Is er iets mis gegaan met uw bestelling of de producten? Laat ons dit zo snel mogelijk per email of telefoon weten! Problemen zijn er immers om opgelost te worden.5. Retourneren en Herroepingsrecht

 

Volgens de wet heeft u tot 30 dagen de tijd om van uw aankoop af te zien. U kunt hiervoor gebruik maken van ons retour formulier. Print dit formulier uit, vul deze in en stuur deze samen met de artikelen die u wilt retourneren naar:

Hobby Modelbouw Dordrecht
Voorstraat 360
3311 CX Dordrecht

Indien printen niet mogelijk is kunt u dit formulier ook ingevuld naar ons emailen. Doe dit gaarne voordat u de artikelen retourneerd, zodat wij tijdig op de hoogte zijn en uw retour gemakkelijk kunnen verwerken.

Het aankoop bedrag + eventuele verzendkosten worden na ontvangst van de door u geretourneerde artikelen binnen 8 werkdagen op uw rekening teruggestort. U bent zelf verantwoordelijk voor het in goede staat terug sturen van de door u bestelde producten. Hierbij moeten enkele regels in acht worden genomen:

1. De producten dienen ongebruikt en ongeopend te zijn.
2. Wanneer de verpakking gesealed of verzegelt zit, dient dit niet verbroken te zijn.
3. De verpakking van het product moet in nieuwstaat verkeren.
4. Er mag op geen enkele wijze schade zichtbaar zijn.
5. Artikelen moeten volledig worden teruggestuurd, dus niet in delen.

De retour verzendkosten komen voor rekening van de klant. Geschatte kosten hiervoor liggen tussen de 5,- tot 7,- Euro afhankelijk van de vervoerder die u kiest.6. Privacy en uw gegevens

 

Onze website maakt gebruik van cookies voor analyse om inzicht te krijgen in het gebruik en zo de winkel ervaring te verbeteren. Er worden hierbij geen privacy gevoelige gegevens verworven.

Indien u een bestelling bij ons plaatst worden uw gegevens opgeslagen om uw bestelling goed af te handelen. Dit zijn uitsluitend de gegevens die u zelf aan ons verstrekt tijdens het plaatsen van uw bestelling. Uw achternaam, (aflever) adres en email adres zijn hierbij een vereiste, de overige gegevens zijn optineel. Ook wordt bij betalingen via iDeal uw bankrekening aan ons bekend gemaakt nadat de transactie is gestart. Deze gegevens worden opgeslagen in de goed beveiligde omgeving van onze webwinkel host. Deze gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor 2 personen binnen ons bedrijf en worden enkel ingezien indien dit noodzakelijk is voor uw bestelling (denk aan verzenden, service, vragen of retourneren). Uw gegevens zijn vertrouwelijk en zullen door ons nooit worden door verkocht aan derden.