LEGO 80106 Het Verhaal van Nian

Artikelnummer: LEGO-80106
LEGO
LEGO 80106 Het Verhaal van Nian LEGO 80106 Het Verhaal van Nian
LEGO 80106 Het Verhaal van Nian
LEGO 80106 Het Verhaal van Nian

99,95
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: LEGO
  • Model: Het Verhaal van Nian
  • Onderdelen: 1067
  • LEGO Art.No.: 80106

Maak het vieren van Chinees Nieuwjaar nog leuker voor kinderen: laat ze het verhaal van Nian nabouwen en naspelen met deze kleurrijke LEGO bouwset. Het model bevat een Chinese woning van LEGO stenen met traditionele versieringen, waaronder bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, hangende lantaarns en chunlian-banieren, plus 2 kool-elementen en stickers van bewakers om kwade geesten af te weren.

Het besneeuwde tafereel wordt tot leven gebracht met een verstelbare figuur van een Nian, een sneeuwpopfiguur en 6 minifiguren, waaronder een opa, een oma, 3 kinderen en iemand in een ossenpak ter ere van het Jaar van de Os. Er zijn ook een heleboel accessoires voor de grote voorjaarsschoonmaak en voor het vertellen van de legende van Nian in LEGO stijl. 
  • Leer kinderen het verhaal van Nian en geniet van de rituelen rondom het Chinese Nieuwjaar met deze traditionele woning van LEGO stenen in Noord-Chinese stijl in een besneeuwd landschap en een verstelbaar speelgoedwezen van een Nian.
  • Inclusief 5 minifiguren van gezinsleden, een minifiguur in een ossenpak en een sneeuwpopfiguur, plus verschillende accessoires zoals een fakkel en hulpmiddelen voor de grote voorjaarsschoonmaak voor creatieve rollenspellen.
  • De woning beschikt over een heleboel traditionele versieringen, waaronder bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, hangende lantaarns en feestelijke banieren, plus 2 kool-elementen en 2 stickers van bewakers.
  • Deze 1067-delige LEGO set is een cool cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen vanaf 8 jaar en zal zeker de aandacht trekken. De set is geweldig om alleen te bouwen en mee te spelen, maar ook om samen met familie en vrienden van te genieten.
  • Het model is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 17 cm diep. Een prachtige, feestelijke blikvanger die kinderen graag zullen fotograferen en met anderen delen.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.