LEGO 31109 Piratenschip

Artikelnummer: LEGO-31109
LEGO
LEGO 31109 Piratenschip LEGO 31109 Piratenschip LEGO 31109 Piratenschip
LEGO 31109 Piratenschip
LEGO 31109 Piratenschip
LEGO 31109 Piratenschip

129,95
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: LEGO
  • Model: Piratenschip
  • Onderdelen: 1264
  • LEGO Art.No.: 31109

De zeven zeeën roepen je! Er staan piratenfans heel wat spannende avonturen te wachten met het LEG® Creator 3in1 Piratenschip speelgoed. Deze geweldige, gedetailleerde set bestaat uit een piratenschip met bewegende zeilen, kanonnen en een kajuit waarvan het dak en de zijkanten open kunnen, 3 minifiguren, bouwbare figuren waaronder een haai en een papegaai, plus een heleboel van stenen gebouwde details en coole accessoires ter inspiratie.

Met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset krijgen kinderen minstens 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Kinderen kunnen een Piratenschip bouwen en het daarna ombouwen tot een piratenherberg of een griezelig schedeleiland. Natuurlijk kunnen ze ook hun creativiteit op de onderdelen loslaten en iets compleet nieuws verzinnen.
  • Het LEGO Creator 3in1 Piratenschip stimuleert het creatieve spel van kinderen met 3 modellen in 1 set: een klassiek piratenschip, een rustieke piratenherberg of een mysterieus schedeleiland. Bouwen, spelen en herbouwen zorgen ervoor dat deze set nooit gaat vervelen.
  • Een schat aan mogelijkheden! Kinderen kunnen hun bouwvaardigheden en creativiteit ontwikkelen met het enorm gedetailleerde speelgoedpiratenschip, naar de piratenherberg gaan voor een lekker hapje, het schedeleiland verkennen of een compleet nieuw model bouwen.
  • Deze set biedt 3 opties om te bouwen: een LEGO Creator 3in1 Piratenschip, piratenherberg of schedeleiland, om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere sets. De set bevat ook 3 minifiguren voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Elke fan van creatief bouwen en spelen zal blij zijn met deze geweldige set. De realistische modelset van een piratenschip, piratenherberg of schedeleiland is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar.
  • De zeven zeeën roepen je! Het piratenschip is ca. 37 cm hoog, 46 cm lang en 19 cm breed, dus dit spannende speelgoed bevat niet alleen een heleboel geweldige details, maar is ook groot genoeg om alleen of samen met vrienden serieuze piratenavonturen mee te beleven.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.