LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar

Artikelnummer: LEGO-80105
LEGO
LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar
LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar
LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar

169,95
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: LEGO
  • Model: Tempelmarkt voor Chinees Nieuwjaar
  • Onderdelen: 1664
  • LEGO Art.No.: 80105

Bouw de decoratieve pracht en feestelijke viering van een tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar na met deze unieke LEGO speelgoedbouwset. Met een prachtig versierde Chinese tempel, kraampjes met een kleurrijk scala aan LEGO barbecuegerechten, snoep, speelgoed, vazen en deegfiguren, plus 14minifiguren zijn er meer dan genoeg ingrediënten aanwezig voor fantasierijk rollenspel. Met authentieke elementen zoals de 'Fu'-versieringen, papierstroken met 'beste wensen', rode enveloppen en 'papieren' windmolens leren kinderen over tradities. En ze zullen het raketvuurwerkelement en het naspelen van een schaduwtheatervoorstelling geweldig vinden!
  • Geniet van de speciale sfeer van een tempelmarkt tijdens Chinees nieuwjaar met deze gedetailleerde, unieke LEGO bouwset voor kinderen, ontworpen voor feestelijk rollenspel en om trots neer te zetten.
  • Deze LEGO set bevat een rijk versierde tempel, een schaduwtheater met poppen, kraampjes met barbecuegerechten, snoep, speelgoed, vazen, deegfiguren en vuurwerk, plus 14 minifiguren die de markt echt tot leven brengen.
  • De accessoire-elementen die nieuw zijn vanaf januari 2020, zoals 'Fu'-versieringen, papierstroken met 'beste wensen', 'papieren' molentjes en broodjes met berengezichten geven de set iets authentieks. Deze set is perfect te combineren met de LEGO Leeuwendans.
  • De tempel is ca. 19 cm hoog, 25 cm breed en 9 cm diep en met de kraampjes en het schaduwtheater vormt dit culturele speelgoed een echte blikvanger tijdens de viering van Chinees nieuwjaar.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.