LEGO 70922 The Joker Manor

Artikelnummer: LEGO-70922
LEGO
LEGO 70922 The Joker Manor LEGO 70922 The Joker Manor LEGO 70922 The Joker Manor LEGO 70922 The Joker Manor LEGO 70922 The Joker Manor LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor
LEGO 70922 The Joker Manor

649,00
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: LEGO
  • Model: The Joker Landhuis
  • Aantal onderdelen: 3444
  • LEGO Art.No.: 70922

De Joker™ heeft de macht over Gotham City overgenomen en heeft Wayne Manor veranderd in The Joker Manor! Dring binnen in het enorme gebouw met Batman™, Barbara Gordon, Alfred Pennyworth™ (in zijn klassieke Batpak) en Nightwing™. Ontwijk de beukende bokshandschoenen en het gigantische valluik met het hoofd van de Joker en een glijbaan. Versla de Joker en Harley Quinn™ en krijg de touwtjes weer in handen. Maak vervolgens Batmans favoriete kreeft in wijnsaus klaar in de magnetron, bekijk een romantische dvd, speel gitaar, neem een frisse duik of ga voor een ritje op de achtbaan!
  • Inclusief 10 minifiguren: de Joker™, Batman™, Barbara Gordon, Harley Quinn™, Nightwing™, Alfred Pennyworth™ in klassiek Batpak, Disco Batman™, Disco The Joker™, Disco Batgirl™ en Disco Robin™.
  • Met een spectaculaire entree met 2 bouwbare bommen met doorschijnende vonkelementen, torens van 2 en 3 verdiepingen hoog met koepels en vlagelementen bovenop, een achtbaan met een trein met 3 karretjes (elk met een zitplaats voor een minifiguur), een draaiende toren met een groot oog dat je met een hendel kunt bedienen om het naar boven en beneden te laten kijken, een enorm bouwbaar hoofd van de Joker™ met een valluik en glijbaan, een wiebelend bord met 'The Joker', een bord met 'Haha', 2 bokshandschoenen met draaiwielbediening en veel meerkleurige, doorschijnende verlichtingselementen ter decoratie.
  • Activeer het valluik om een minifiguur van de bovenkant van het hoofd van de Joker™ af te laten vallen en hem via de glijbaan door zijn mond weer naar buiten te laten komen.
  • Het interieur bestaat uit een entreehal met 4 plastic, buigbare 'spiegel'-elementen; een huiskamer met een bouwbare grote piano met kruk, buste en een open haard met doorschijnend-rode vuurelementen; een bioscoopkamer met scherm, zitplaats voor een minifiguur en verschillende elementen waaronder een romantische dvd; een keuken met kopjes, potten en pannen en een bouwbare magnetron met daarin kreeft-, citroen- en bordelementen; een muziekstudio met een bouwbare mengtafel en luidsprekers, een stoel en een gitaarelement; een zwembadruimte met doorschijnend-blauwe waterelementen en een zolder met 2 bouwbare dozen en een figuur van een rat.
  • The Joker™ Manor is ca. 55 cm hoog, 66 cm breed en 27 cm diep.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.