LEGO 40424 Winters Sneeuwballengevecht

Artikelnummer: LEGO-40424
LEGO
LEGO 40424 Winters Sneeuwballengevecht LEGO 40424 Winters Sneeuwballengevecht
LEGO 40424 Winters Sneeuwballengevecht
LEGO 40424 Winters Sneeuwballengevecht

19,95
per stuk
Voorraad: 1 Direct beschikbaar!
Heeft u een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

  • Merk: LEGO
  • Model: Winters Sneeuwballengevecht
  • Onderdelen: 149
  • LEGO Art.No.: 40424

Bereid je voor op een winters sneeuwballengevecht met deze leuke LEGO Iconic speelset voor kinderen. De set bevat een bouwbaar sneeuwfort, een sneeuwballenkatapult, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop, een boom en een tafel met mok- en koekjeselementen om realistische situaties na te bootsen. Dit geweldige cadeau-idee voor de decembermaand is inclusief minifiguren van een jongen en een meisje in winterse outfits, plus een figuur van een husky om urenlang alleen of met vrienden mee te spelen. Laat de sneeuwbalgevechten maar beginnen!
  • Kinderen zullen genieten van urenlange sneeuwpret met deze LEGO Iconic winters sneeuwballengevecht speelset met een bouwbaar sneeuwfort, een katapult met sneeuwbalelementen, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop en meer.
  • Deze 149-delige bouwset is een superleuk decembercadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat minifiguren van een jongen en een meisje, beide met opdruk van een winterjas, plus een figuur van een husky om vrolijke wintertaferelen mee na te spelen.
  • De heuvel is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep. Samen met de slee, het sneeuwfort, de katapult, de boom, de tafel, de minifiguren en de accessoires kan de set in een kinderrugzak worden meegenomen voor winters speelplezier onderweg.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.